-->

2015. július 29., szerda

Kritika #3 - Légszomj

Hellóóóóó!

Hyachint kért egy kritikát csak a fülszövegéről, és a designjáról. Nos, lássuk is.

A blogért katt ide >> xxx



Design:
Ha ráklikkelsz a lapra, egy reneszánsz blogba találod magad. Először megvizsgálva a fejléced, egész szép munka, de... Hol a lány jobb keze? Ez az, ami először feltűnt. A fejléc háttere, a textúra, nagyon szépen ki van dolgozva, tényleg a 19. századhoz illő, ez nagyon tetszik nekem. Ami még böki a csőröm a kurzor, az a tollacska ott. Egyáltalán nem illik oda, számomra ellenszenves az egész,  sőt még csak a design-hoz sem illik. Ha egy picit lejjebb görgetek, a "Prológus" cím tárul elém, ami egy jókora betűnagyság ami szintén böki a csőrömet (elnézést a szóismétlésért). Mindenképp kicsinyítsd le, és rakd középre a címet, mert nem a legszebb. Egyre görgeteg lejjebb, és lejjebb, majd meglátom a "Címzettek" modulod. Visszataszító. Olvashatatlan. És irdatlan nagyságú. Egyszerűen nem illik oda az egész betűstílus a többitől eltérő..

Alapjából véve nem rossz, de van mit javítani rajta
10/7

Fülszöveg:
Már az első mondatot furcsáltam, rosszul oldottad meg: "Futok. Állandóan." én ezt inkább úgy írtam volna hogy: Futok, állandóan. De az "állandóan" szócska nem igazán oda illik, de mondjuk a szüntelen, vagy a folytonosan szerintem egy fokkal jobb. A következő mondatot sem kezdem volna külön mondatba, hiszen fölösleges és egymáshoz tartozik. Valamint egy vesszőhiba is van: "A kötelesség, a korlátok ,(!!!) és a szerelem elől."  Még egy hibát észleltem, a "szétmarcangolva" szintén nem a korabeli szóláshoz illik, meg aztán maga a bloghoz sem.. Inkább valami más szót írtam volna oda is, vagy egyszerűen oda sem írtam volna.
Hibákat találtam, de azok már gondolom véletlen helyesírási hibák lehettek.

10/8

A történet maga egyedi, tetszik, nem  az a megszokott reneszánsz blog amiben hercegnő, szerelem, összetörés, megint szerelem, és happyend. A helyesírási hibákra FIGYELJ oda, keress föl egy bétát, aki tud neked segíteni, és kijavít ha kell, de legalább átellenőrzi amit írtál. :)

20/15 - jó.

Remélem segíthettem,

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nagyon szépen köszönöm a kritikát, már neki is láttam javítgatni a hibákat :)
    Egy kérdésem lenne: a bejegyzések címét ugye valami kóddal lehet középre helyezni. Melyik ez a kód?
    (Még egy aprócska megjegyzésem lenne (szeretek mindenbe belekötni): a blog nem reneszánsz, a történet a 19. században játszódik.)
    Még egyszer köszönöm, hogy időt szakítottál a blogomra :)
    Hyacinth

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Igazán nincs mit, mi köszönjük a rendelésed. Nem baj ha belém kötöttél, tévedtem én :D És igen kóddal lehet középre tenni a címet. :)
      Igazán nincs mit, ölelés
      Beck xx

      Törlés

Minden jog fenntartva! Lopásért következmény jár! Sunlight Team