-->

2015. július 29., szerda

Kritika #4. - Love Supreme

Sziasztok!
Ebben a bejegyzésben a Stella Juniper által írt Love Supreme nevű blogról írnék kritikát.

blog: (x)
Design:
Egyszerű, de nagyszerű. A betűk olvashatók, nem kell nagyítóval bogarásznom és látássérülést sem szenvedek, ha sokáig olvasom. A fejléc letisztult, szépen kidolgozott. Én mondjuk akkorában készítettem volna el mint a teljes blog, vagyis széltől szélig. A cím betűtípusa szép és olvasható.
A modulok sorrendje pont jó, az van felül, ami érdekli az olvasót. A menüben szerintem túl nagy betűkkel vannak írva az oldalak nevei, én mondjuk egyel vagy kettővel kisebbre állítanám a méretét. A "Ha meguntátok ezt a sztorit" és a "Melyiknek szurkoltok?" című modulok nevének egyik része kilóg a sötétkék sávból, ami számomra nagyon zavaró, de szerencsére csak két helyen fordult elő. Mindezek mellett látszik, hogy a készítője valóban dolgozott vele.
10/8.

Fülszöveg:
A lehető legjobb részt ragadtad ki a történetből. Ollie leveléből kiderül, hogy miről szól a történet és őt is megismerhetjük kicsit. Izgalmas, figyelemfelkeltő. Nekem nagyon tetszik. Helyesírási hibát se találtam benne.
5/5.

Történet:
Nagyon egyedi, hasonlóval még nem is találkoztam. Az, hogy végre nem egy gimis lány szemszögéből írt történetet kellett olvasnom, el sem tudod hinni mennyire jó volt. Olyan jól át tudod adni Ollie gondolatait és a többi karaktert is. Dylan például nagy kedvencem. A szereplőid tényleg kidolgozottak. Az írásmódod könnyed és élvezhető. Sokat nevettem egy-egy történeten. A helyesírásról pedig csak annyit, hogy kiváló. De tényleg. Élmény volt olvasni!
10/10.

Trailer:
A zenéjét imádom. Annyira, de annyira illik az egész történethez. A szöveg is jó, a gifek nagyon passzolnak. Nekem összességében nagyon tetszik az egész tök jó, nem tudok belekötni. Pedig minden vágyam volt. 
5/5.
Össz: 30/28.

Gratulálok a remek bloghoz!
xx
 

2 megjegyzés:

  1. Nagyon köszönöm a kritikát, örülök, hogy tetszett :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Szívesen :) Méh egyszer sok sikert!

      xx
      Nicolette

      Törlés

Minden jog fenntartva! Lopásért következmény jár! Sunlight Team